sannaviberg.blogg.se -

28 mars

Postat den: 2014-03-28 @ 18:10:42 | Allmänt | Kommentarer (10)

Idag var min enda skollektion inställd, vilket var ganska skönt för mig som ändå är sjuk så slipper jag få ännu mer frånvaro...  Så jag och mamma var iväg till Avesta lite snabbt och kollade i lite affärer och jag köpte ett par solglasögon och ett par nya hörlurar.
 
Dom här hörlurarna tycker jag faktiskt är riktigt bra för att bara kosta 200:- Hade ett par likadan sen innan som jag snott från min bror haha så jag visste att de var ganska bra. Jag är så petig med hörlurar, dom måste verkligen vara bra annars går jag bara och stör mig på det hela tiden. 


 

Fortfarande sjuk...

Postat den: 2014-03-25 @ 11:58:53 | Allmänt | Kommentarer (42)

Idag är min röst mycket värre, kan knappt prata vissa stunder... Men känns ändå som att jag håller på att bli bättre och imorgon har jag hoppträning så då måste jag vara frisk haha. Det värsta med att ligga hemma just nu är att det är så himla fint väder ute och så kan jag bara ligga hemma i min säng och kolla på film... Så fort jag blir frisk så kommer det förmodligen bli snöstorm igen.

Men i alla fall, har tid att blogga iaf så kommentera om det är något särskillt ni vill att jag ska skriva om.

 
 
 

Nytt

Postat den: 2014-03-24 @ 16:21:34 | Allmänt | Kommentarer (0)

Fick hem massa saker igår. Några av sakerna har jag beställt från Nelly, maskaran och torrschampot köpte jag igår och sen är några saker från Sephora i New York som min pappa köpt till mig.


Naked 3 från Urban Decay : 334:-
Jag har velat ha den här så länge nu och äntligen har jag den!! Längtar tills jag för använda den men såklart blev jag sjuk på en gång... Älskar alla fägerna verkligen och super bra att man fick med en borste för behövde verkligen en till ögonskugge borste!

 
Foundation 475:-  och Full Flawless face borste 199 :- från Bare Minerals :
Har redan båda men min gamla foundation håller på att ta slut och jag ville ha en till borsta för jag älskar den verkligen!


Stay-Matte Sheer Pressed Powder från CLINIQUE : 299:-
Det här är mitt absoluta favorit puder någonsin! Det är typ det enda jag använder. 


Colcealer från Make Up Store 213:-


Torrschampo från Batiste 69:- och sen hårinpackning som jag inte vet exakt vilket märke det är haha.


Maskara från Max Factor 170:- och läppbalsam från Nyx för 54:-
Maskaran är min favorit maskar och kan typ inte använda någon annan haha! Läppbalsamet ser ut att vara brunt och jag vart typ jätte besviken när jag fick det för jag ville ha ett hudfärgat. Men det är jätte fint på och blir inte alls brunt haha.


Sen beställde jag också en tröja, ett par byxor och ett par solglasögon från Nelly. Lite mer typ myskläder och ett bar billiga skriglasögon som man inte behöver vara rädd om. Min mamma hatade byxorna först men nu börjar hon faktiskt gilla dom mer och mer. Jag älskar dom! De är hur sköna som helst men vet inte än om jag tänker använda dom bland folk elr bara hemma haha.

 

Min helg

Postat den: 2014-03-24 @ 15:47:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Var ju ner till Wilma och Elvria och hälsade på i helgen. Åkte dit på fredag eftermiddag och sen har vi bara varit i stallet massor, åkt iväg på hoppträning med ponnysarna och hennes nya storhäst som var super fin! Första gången jag såg henne också så det var jätte kul. Skrittade ut på lördagen och fixade lite till tävlingen som var på söndagen. Typ halv 11 på lördag kvällen gick vi ut till ridhuset och tänkte plugga men det gick inte sådär jätte bra haha.

På söndagen var vi iväg till Västerås på hopptävling men jag var bara där ett tag för sen hämtade mamma upp mig så åkte vi till Erikslund. Det var också där började må riktigt dåligt så jag sprang runt på Erikslund i stallkläder och såg ut som en zombie för jag hade jätte hög feber och ont i halsen...

Och det är lite så min helg har sett ut haha, som vanlig har jag nästan inga bilder alls förutom massa jätte konstig snnapchat filmer som jag sparat men dom tänker jag inte lägga upp här haha. Men här är iaf några fina bilder från i helgen:


24 mars

Postat den: 2014-03-24 @ 14:09:56 | Allmänt | Kommentarer (0)

Ligger hemma i min säng och dör lite idag. Var ju sjuk i torsdag och i fredags åkte jag hem till Wilma och var där över helgen. Sen igår vart jag jätte sjuk igen och direkt när jag kom hem så kasstade jag mig i sängen och har typ knappt gått upp sen dess. Hatar att vara sjuk verkligen speciellt just nu när jag verkligen inte har tid för det här...

Men skriver mer senare för måste typ gå och lägga mig nu. Har köpt massa nya saker som jag tänkte visa lite senare när jag orkar ta mig upp ur sängen haha.

 
 Gammal bild på mig och Hillary

Sjuk idag igen

Postat den: 2014-03-20 @ 09:04:27 | Allmänt | Kommentarer (0)

Vet inte vad det är med mig den är veckan... Ena dagen mår jag hur bra som helst och sen nästa dag kan jag knappt andas.. Så tänkte vara hemma idag och försöka bli lite friskare för imorgon åker jag hem till Wilma och Elvira :D Har inte sett dom på jätte länge så det ska bli super kul! På lördag åker jag med Wilma på tävling också och de ska bli jätte roligt också för det var ju ett tag sen jag var iväg på ponnytävlingar. Speciellt i hoppning också haha. Ska försöka ta massa bilder men brukar ju aldrig komma ihåg det så vi får se hur det blir haha.
 
 
 
 
 

Solglasögon

Postat den: 2014-03-20 @ 08:58:29 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag vet inte varför men på senaste tiden har jag hakat upp mig på solglasögon. Speciellt de som är väldigt anorlunda och konstiga haha. Här är bara några av alla jag vill ha, synd bara att det ska vara så löjligt dyrt...

Sunglasses
 
Sunglasses by sannaviberg featuring BLACK EYEWEAR

19 mars 2014

Postat den: 2014-03-19 @ 19:18:41 | Allmänt | Kommentarer (0)

Var ut till stallet idag och red lite dressyr på Aksel. I början var han lite spänd för det var två andra som var där inne och hoppade så då skulle han hela tiden kolla på dom haha. Men sen slappnade han av mer och blev super fin! :)

Förutom det så är jag typ helt depprimerad över all vidrig snö som har kommit idag. Det har verkligen vräkt ner hela dagen och jag hatar det verkligen. Det var så fint och mysig väder i helgen och så kommer allt det här...
 
 

5.

Postat den: 2014-03-19 @ 13:09:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag kan få för mig jätte konstiga saker ibland. Det kan vara jätte konstiga saker och om jag börjar tänka på det då tror jag verkligen att det är så. Till exempel så fick jag för mig för någon vecka sen att personen som att bakom mig på UF-mässan tänkte klippa av mig håret. (Jag vet jag är as konstig) Så jag satt hela tiden och kände efter så att ingen hade klippt av mitt hår.
 
Jag älskar att sitta och kolla på x-factor audittions och framträdanden på youtube. Och då menar jag dom som är riktigt riktigt bra, kan sitta hur länge som helst och bara kolla igenom hur många som helst. Det slutar alltid med att jag sitter och stor bölar haha.

Jag har blivit beroende av Tumblr! Jag kan sitta i timmar och bara kollar runt på olika Tumblrs och uppdatera min egen -> sannaandrea.tumblr.com De är verkligen hur kul som helst och jag kan sitta och skratta så jag gråter åt vissa saker haha.

Jag SKA flytta utomlands när jag tagit studenten. Vi vill verkligenverkligenverkligen flytta till Australien eller USA, eller kanske nått annorlunda land som typ Singapore. Får flytta runt och bo några veckor i flera olika länder haha.

Efter i lördags vill jag färga håret rött! Jag älskade verkligen att ha rött hår och alla jag pratade med sa att jag passade otroligt bra i det! Men jag tror nog inte att jag kommer färga det så för jag skulle aldrig orka färga utväxten hela tiden + att de sliter ju ganska mycket. Men vi får se hur jag gör ;)
 
 

Saknar att ha egen häst

Postat den: 2014-03-19 @ 10:58:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Saknar verkligen att ha egen häst och tävla och träna. Att vara i stallet varje dag och fixa till Hillary och rida och träna. Jag rider ju ganska mycket fortfarande och tycker det är super kul men det blir ju aldrig riktigt samma sak som när man har en helt egen häst. Att vara ute verkligen varje dag och träna inför alla olika tävlingar. Saknar nästan att ha morgonjour också.
 
Men det jag saknar allra mest är de dagarna man åkte ut, kasstade på ett träns och red ut barbacka i skogen. Alla roliga uteritter under sommaren och när man var ute och galopperade i snön på åkrarna på vintern.  Eller dom  dagarna när man verkligen inte hade någon ork till att göra något annat än att bara mysa och pyssla i stallet.
Dom här riktigt typiska ponny minnena. Såklart saknar man tävlingarna och allt det också men just det där när man bara hade massa kul tillsammans med sina kompisar och ponnyerna. Låter som värsta tönt boken nu men det är ju verkligen så det är. Det finns verkligen inget bättre än att ha en egen ponny.

 
 

Följ mig på

Postat den: 2014-03-18 @ 18:17:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Instagram - ssannaviberg
 
 
 
Twitter - sannaviberg
 
 
 
Tumblr - sannaandrea.tumblr.com
 
 
Bloglovin - Länk

 
 
 
 
 

Tips för ögonskugga

Postat den: 2014-03-18 @ 18:05:00 | Allmänt | Kommentarer (58)

Tänkte ge ett litet tips på vad man kan göra om man har en ögonskugga som inte är så jätte bra. Jag har den här paletten som jag köpte på ett flyg nån gång så det är ju inte precis världens kvalite på ögonskuggorna. Vissa går att använda super bra som dom är, medans vissa bara blir helt mjöliga och dammiga och sen finns det några som bara blir genomskinliga.

Vad man kan göra då är att spruta lite vatten på ögonskuggan när den sitter på borsten. Då blir den lite mer färgstark och lite glansigare. Men det här funkar inte på alla ögonskuggorså man får helt enkelt prova sig fram lite. Jag tog en liten gammal sprayburk (den på bilden) och tvättade rent den och fyllde den med rent vatten och använder den till mina ögonskuggor och det funkar super bra! :)

 
 

Min dag..

Postat den: 2014-03-18 @ 12:24:54 | Allmänt | Kommentarer (0)

Gick och la mig tidigt igår för jag var verkligen helt slut och hade jätte ont i huvudet. När jag vaknade imorse hade jag fortfarande sjukt ont i huvudet så stannade hemma från skolan idag. Har kollat lite topmodel på morgonen och fixat lite småsaker. Ska väll försöka sätt mig och plugga lite snart så jag får något vettigt gjort i alla fall.

 
 

Hatar spoilers

Postat den: 2014-03-18 @ 12:18:59 | Allmänt | Kommentarer (0)

Kan verkligen inte beskriva med ord hur mycket jag hatar spoilers! Det förstör verkligen hela grejen med att kolla på en serie/film osv.
Just idag har jag läst massvis med spoilers till Teen Wolf avsnittet som kommer ut idag. Det går ju en dag tidigare i USA så därför visste jag ju att det skulle finnas massa spoilers överallt så jag har knappt kollat twitter, instagram eller tumblr idag. Men såklart så ska jag råka se en enda bild på instagram som försörde allt och efter det såg jag massa. Hela min dag blev typ förstörd pågrund av det här haha.
 

Selfie

Postat den: 2014-03-18 @ 12:11:07 | Allmänt | Kommentarer (0)


Har ni hört den här låten haha? Det är en sån här låt som är så dålig att den blir bra typ. Jag har blivit helt beroende av den, lyssnar på den oavbrutet haha...