sannaviberg.blogg.se -

Saknar att ha egen häst

Postat den: 2014-03-19 @ 10:58:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Saknar verkligen att ha egen häst och tävla och träna. Att vara i stallet varje dag och fixa till Hillary och rida och träna. Jag rider ju ganska mycket fortfarande och tycker det är super kul men det blir ju aldrig riktigt samma sak som när man har en helt egen häst. Att vara ute verkligen varje dag och träna inför alla olika tävlingar. Saknar nästan att ha morgonjour också.
 
Men det jag saknar allra mest är de dagarna man åkte ut, kasstade på ett träns och red ut barbacka i skogen. Alla roliga uteritter under sommaren och när man var ute och galopperade i snön på åkrarna på vintern.  Eller dom  dagarna när man verkligen inte hade någon ork till att göra något annat än att bara mysa och pyssla i stallet.
Dom här riktigt typiska ponny minnena. Såklart saknar man tävlingarna och allt det också men just det där när man bara hade massa kul tillsammans med sina kompisar och ponnyerna. Låter som värsta tönt boken nu men det är ju verkligen så det är. Det finns verkligen inget bättre än att ha en egen ponny.

 
 

Kommentarer
Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: