sannaviberg.blogg.se -

New York

Postat den: 2014-04-29 @ 17:26:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Nån gång i livet ska jag bo i New York, världens mysigaste stad! Några bilder jag fotade när vi var där 2012:

 
 
 
 
 
 
 

Maybelline Baby Lips

Postat den: 2014-04-29 @ 16:56:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Köpte två stycken av Maybellines baby lips för några veckor sen och jag älskar dom verkligen och dom lukter så gott haha!  Har en som är lite mörkrosa och en lite mer hudfärgad.

 
 
 
 
 

Tisdag 29 April

Postat den: 2014-04-29 @ 16:54:05 | Allmänt | Kommentarer (0)

Idag har varit en riktigt seg dag. Började med naturkunskaps prov på morgon, vilket gick helt okej med tanke på att jag började plugga kl 7 imorse haha. Sen jobbade vi med UF fram till kl 14.30 ungefär och då gick jag hem och sen dess har jag verkligen inte gjort nånting. Tvättade mina sminkbortar och det är väl i princip de roligaste jag har gjort haha.

 

Hopptävlingar på Sundbyholm

Postat den: 2014-04-27 @ 22:28:45 | Allmänt | Kommentarer (0)

Idag var jag och Vendela iväg till Sundbyholm och kollade på lite storhäst tävlingar. De var upp till 1.45 så det var jätte roligt att kolla på och jag satt bara och tjata om att alla hästar va så fina och att jag ville ha allihoppa haha. Sen på vägen hem lyckades vi åka lite vilse och hamnade i Kungsör haha, men till slut hittade vi ju rätt i alla fall!




Ni måste kolla på den här

Postat den: 2014-04-24 @ 23:51:30 | Allmänt | Kommentarer (0)

Alltså hur söt inte den här lilla killen haha, och så otroligt duktig på att spela piano!  Och det tror man ju verkligen inte när man börjar kolla för han är ju extremt hyper haha.
 

Världens jobbigaste dag

Postat den: 2014-04-23 @ 22:05:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Vet inte varför men hela den här dagen har bara varit jätte seg och jobbig. Hade prov idag också och det gick verkligen skit dåligt, har inte pluggat alls så jag får väl skylla mig själv. Tur i alla fall att jag hade hoppträning på kvällen så åkte ut till stallet och det var väl det enda positiva med hela den här dagen haha. Hoppade för Carina på Aksel och det gick jätte bra men han var lite över pigg i början men när han fick springa av sig lite och lugnade ner sig så gick det mycket bättre. Men ja de var väl de enda jag hade att skriva utan att låta allt för extremt bitter.

Följ mig på Twitter om ni inte redan gör det - sannaviberg

 

Beats by Dr. Dre

Postat den: 2014-04-23 @ 13:03:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Har letat efter ett par over ear hörlurar eller vad det nu heter ett tag nu och tror nog jag har bestämt mig för dom här nu. Tänkte först beställe dom från Frends men läste lite om dom och tydligen är det jätte dåligt ljud i dom. Så funderar på dom här nu istället, alla säger att de har super bra kvalite på både själva hörlurarna och ljudet. Hela grejen med hörlurarna är ju att de ska vara bra ljud, eller det är iaf vad jag tycker.

Det enda jag funderar på nu är om jag ska beställa ett par vita eller rosa haha. De vita är ju lite mer stilrena men jag gillar ju rosa så... Vi får se vilka de blir sen när jag har pengar haha.

 

💁

Postat den: 2014-04-22 @ 12:51:27 | Allmänt | Kommentarer (0)

Va hem i två sek och åt lite lunch och bytte om innan jag ska skynda iväg till kiropraktorn i Västerås. Efter det ska jag och Vendela iväg till glada hästen och kolla lite. Det är seriöst min absoluta favorit affär i hela Västerås, det är så mysigt där inne och jag hittar alltid 1000 olika saker jag vill ha haha.

Hittade en B&J i frysen också när jag kom hem också och blev så sjukt sugen på glass så tog den. Tror det är min brors så nu kommer han säkert bli sur på mig haha. Nej men jag kan verkligen inte äta mycket Ben & Jerry glass, några skedar sen tycker jag att det nästan blir för mycket.  Men nu måste jag skynda mig iväg så jag inte blir sen haha.

 

Podcasts

Postat den: 2014-04-22 @ 12:22:00 | Allmänt | Kommentarer (2)

Jag älskar verkligen att sitta och lyssna på podcasts! Kan sitta i flera timmar och lyssna på massa olika och tröttnar aldrig. Sa att jag Patricia och Vendela borde starta en podcast men sen tänkte vi för de första så kommer typ en person lyssna, för det andra så skulle det bara sluta med att vi satt och skratta oavbrutet så man inte hörde ett enda ord så nej tror vi skrotar den idén haha!

Tips på två podcasts som jag brukar lyssna på är Andreas & Mathildas och Hanna Fribergs .

 

22 April

Postat den: 2014-04-22 @ 10:27:11 | Allmänt | Kommentarer (0)

Känner verkligen inte för att gå tillbaka till skolan. Vill ha en extra veckas lov för har knappt tagit det lugnt på hela lovet och det känns som att jag knappt sovigt någonting alls. Det där blev en jätte konstig mening men ibland funkar inte min hjärna helt enkelt och är för lat för att skriva om det. Idag är det iaf tisdag och jag har sovmorgon som tur är annars hade den här dagen varit 1000 gånger jobbigare. På eftermiddagen ska jag antagligen till Västerås för att fixa lite saker men vi får se hur det blir med det. 




Coachella

Postat den: 2014-04-21 @ 22:57:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

VEM VILL ÅKA MED MIG NÄSTA ÅR?! Helt ärligt nu, har legat hemma och nästan grinat så fort jag sett en bild från Coachella på Tumblr, Instagram eller Twitter. För er som inte vet vad det är så är det som en stor festival i USA och det verkar så sjukt kul! Jag följer ju massvis med folk på youtube och många har laddat upp filmer därifrån också och det gjorde ju bara att jag ville åka ännu mer.

Om ingen vill åka med mig nästa år så åker jag själv. Jag SKA dit!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Försvann ett tag

Postat den: 2014-04-21 @ 22:48:19 | Allmänt | Kommentarer (1)

Glömde nästan helt bort att jag hade kvar bloggen haha, har verkligen haft fullt upp på lovet så har verkligen inte haft tid att blogga. Men nu har Patricia tjatat på mig och dessutom fixat till min design lite. Den blev super fint tack världens bästa Pelonie (Hennes nya smeknamn för tillfället).

Men i alla fall, ska ta tag i det här på riktigt nu, vilket jag sagt tusen gånger MEN ska verkligen gör det den här gången. Älskar att gå tillbaka och läsa gamla blogginlägg även fast man oftast skäms över hur och vad man skrev så är det alltid kul att kunna gå tillbaka och läsa. Fast kommer inte blogga sådär överdrivet mycket utan så ofta jag hinner! :)

 
 
 
 

Studentkryssning

Postat den: 2014-04-14 @ 09:32:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Idag åker jag iväg på studentkryssning! Kommer bli super kul verkligen men jag har nästan lite fobi för sånna här stora kryssningsbåtar efter att ha sett Titanic för många gånger haha!




 

Seg dag

Postat den: 2014-04-13 @ 23:28:57 | Allmänt | Kommentarer (0)

Den här dagen har nog varit årets absolut segaste dag! Bara legat hemma och stirrat upp i taket. Åkte till Ica och handla kl 5 vilket var höjdpunkten på min dag typ. Jag är en sån person som vissa dagar älskar att bara ligga hemma och mysa och kolla på film. Men andra dagar klarar jag verkligen inte av att sitta hemma och stirra in i väggen, får panik och ångest typ haha. Tänkte gå ut och ta en promenad men det blev storm här på eftermiddagen... Nej är bara glad att den här dagen är över haha!

 

Kerstin träning

Postat den: 2014-04-11 @ 21:19:10 | Allmänt | Kommentarer (0)

Tränade för Kerstin idag med Aksel och det gick super bra! Han kändes fin redan från början och va väldigt avslappnad. Jobbade med lite öppnor och slutor och även lite skänkelvikningar i galopp. Han blev lite "tittig" på slutet ( tror mer att han va lite trött och försökte komma undan haha) och man ser i filmen hur han stannar upp och jag börjar skratta åt han haha. Men det var super kul och han kändes jätte fin verkligen!

Film från idag, ignorera att jag sitter som en hösäck, men han är väldigt svår att sitta på haha :